Stabil növekedés az Assist-Trendnél

 

Megközelítette a nyolcmilliárd forintot az Assist-Trend csoport bevétele 2018-ban. Magyarország meghatározó higiéniai szolgáltatója az idén bevételei növekedésével számol miközben újabb rekordévet vár a vendéglátásban. A szektor problémáját ugyanakkor az Assist-Trend szerint a képzett munkaerő hiánya jelenti, ami határt szab a gyors bővülésnek.

Közel 9 százalékkal, 7,9 milliárd forintra növelte árbevételét az Assist-Trend csoport 2018-ban. Magyarország meghatározó higiéniai szolgáltatója egy évvel korábban 7,3 milliárd forintos árbevételt ért el 5 százalék fölötti növekedés mellett. Bodrogai Ferenc a társaság alapító tulajdonosa, ügyvezetője szerint a bevételek gyorsuló növekedése is igazolja, helyes úton indultak el, amikor úgy döntöttek, tovább erősítik a szolgáltatás portfóliót, és a higiéniai termékek értékesítése mellett partnereikkel összefogva komplex megoldáscsomagokat kezdtek kínálni szálloda- és vendéglátóipari üzletfeleinek.

Az Assist-Trend ma már a higiéniai termékek teljes körén túl olyan szolgáltatásokat kínál, mint a padozatápolás, a higiéniai szaktanácsadás, az időszakos nagytakarítás, a vízkezelés, a légtisztítás, vagy a munkaerő betanítása és a teljesítmény mérése. „Az Assist-Trend nem termékeket, vagy szolgáltatásokat akar ajánlani, hanem megoldást szeretne kínálni ügyfelei problémáira, segíteni szeretné mindennapi munkájuk végzését annak érdekében, hogy azok legfontosabb feladatukra koncentrálhassanak: a vendégeik magas minőségű kiszolgálására” – hangsúlyozta Bodrogai Ferenc.

Az Assist-Trend az idén további növekedést tervez, amelyre jó alapot jelent a HoReCa-szektor bővülése is. A tavalyi rekordév után várhatóan az idén is tovább növekszik a vendéglátóipar és a turisztikai szektor forgalma, ezt a bérek növekedése, a belföldi kereslet élénkülése támogatja. Ugyanakkor a cég szerint az aranyévek lassan véget érnek a szektorban: lassul a külföldi vendégek és különösen az általuk itt töltött vendégéjszakák számának növekedése, miközben a szektor számára egyre nagyobb problémát jelent a képzett munkaerő hiánya. A kapacitások végesek, ami gátat szabhat a további növekedésnek – véli Bodrogai Ferenc, aki szerint a HoReCa-szektor szektorban ezért lesz egyre nagyobb igény az okos-megoldások, és a kiszervezett szolgáltatások iránt, amelyekkel munkaerő-megtakarítást tudnak elérni a szereplők.

Tisztaságot szeretnénk! Mi kell még hozzá?

Miért fontos és hogyan használhatjuk a takarításban a vegyi-, mechanikai-, hőhatást és az időt?

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

A tavasz a kártevőket is felébreszti

Hogyan és mikor érdemes elkezdeni a kártevők elleni védekezést.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Madártávlat- Máthé Kinga állandó rovata

Máthé Kinga a szakértő rálátásával madártávlatból mutatja be a turisztikai szektor teljességét, hogy láttassa az egészet amelynek mi, vendégek is részei vagyunk.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk