Népszerű az online-rendelés

Már egy hónappal az indulás után az Assist-Trend partnereinek több mint 60 százaléka használja az online rendelési felületünket, a partnerportált. Az augusztusban bevezetett rendszer nem csak jelentős kedvezményt ad a partnereknek, de sokkal egyszerűbbé és átláthatóbbá teszi a megrendelés folyamatát is.

Augusztusban indította útjára az Assist-Trend Partnerportálját, lehetővé téve a már élő kapcsolattal rendelkező ügyfelei számára az online rendelést. A partnerportál indulásához a cég rendkívüli számlakedvezményt is kínált, amelyről a Partnerportál online-rendelési akció c. tartalomban olvashat.

Az online rendelési lehetőséget kizárólag az Assist-Trenddel már üzleti kapcsolatban álló központi ügyfelek használhatják. A partnerportálon keresztül megrendelhetik az egyeztetett árlistájukban szereplő termékeket és ajánlatot kérhetnek azokra a további termékekre, amelyek az Assist-Trend kínálatában szerepelnek. A partnerfelületen a megrendelések egyszerűsítésére rendelési sablon is összeállítható, mellyel egy kattintással ismételhető a korábbi rendelés.

A portál az eltelt egy hónapban rendkívüli népszerűségre tett szert: egy hónap alatt az Assist-Trend partnereinek 60 százaléka kezdte el használni azt.

A partnerportálon hétköznap délig leadott megrendeléseket az Assist-Trend két munkanapon belül szállítja ki. A portál ezen kívül segítséget is nyújt az igényeknek leginkább megfelelő termék kiválasztásához. A termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdésekre a szakértő kollégák munkaidőben online azonnal válaszolnak. A partnerportálon megtalálhatók a tudásbázisban összegyűjtött szakmai tartalmak, letölthető dokumentumok. Az oktató és egyéb szakmai videótartalmak pedig segítséget nyújtanak a partnereknek a mindennapi munkájuk során.

Ha Ön központi partnerünk, még nem regisztrált felhasználó de érdeklődik az online-rendelés iránt, kérdéseivel keresse munkatársunkat elérhetőségein:

Kapcsolat:                Solymosi Piroska

                                 partnerportál projekt koordinátor

E-mail:                      solymosi.piroska@assist-trend.hu

Mobil:                       +36 (20) 746-8378

 

Központi e-mail:      info@assist-trend.hu

Központi tel.:           +36 (33) 524-071

 

Az online-rendelési akció részleteiről előző cikkünkből tájékozódhat:

Partnerportál online-rendelési akció

 

Regisztráljon Ön is még szeptemberben, a hónapban elérhető maximum 4% kedvezményért!

 

Madártávlat - Hogyan lehet a csillagokat lehozni vagy feltenni... a szálloda homlokzatáról és -ra ?

Milyen összefüggés van, van-e egyáltalán a szálloda csillagainak száma és a vevőelégedettség között.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Aki látta, akarja: óriási az igény a gyémántkorongos felületkezelés iránt

Minden várakozást felülmúlt a gyémántkorongos felületkezelés sikere: az új eljárás bevezetése óta eltelt néhány hétben több mint hétezer négyzetméternyi felületet újított meg a környezetbarát, vegyszermentes, alacsony költségű takarítási módszerrel az Assist-Trend.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Ősszel ismét jön a SzÉSzT!

Ősszel Eger lesz az első helyszíne a már hetedik alkalommal rendezett SzÉSZT konferenciánknak

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Legyen a nyár nyomtalan! - Őszi kárpittisztítási akció

Kárpittisztítási akciónk segítségével őszi konferenciára érkező vendégeit tiszta kárpit és szőnyegfelülettel fogadhatja.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk