Mínuszban gondoljon a nyárra!

 

 

Nem árt időben elkezdeni a nyári szezon tervezését!

 

Ha  tavaly el kellett már küldeni vendégeket a szezonban, mert nem volt üres asztal, vagy már most látszik, hogy lehetne nagyobb a forgalom idényen kívül is, ha a teraszt a fűtési szezonban is lehetne használni, akkor most kell cselekedni! A terasz lefedése vagy temperálása könnyen megoldható üvegezett teraszbeépítéssel, fedett vagy mozgatható pergola fedésekkel.

A beépítési lehetőségek vizsgálata, majd ehhez az árajánlat elkészítése viszonylag rövid idő alatt megvalósulhat, ám ennek esetleges engedélyeztetése már hónapokig eltarthat. A kivitelezők is leginkább tavasszal ütemezik be a naptárukat, így most kell cselekedni, nem árt ideje korán ébredni, ha a következő szezonban már az új teraszon szeretné fogadni a vendégeket, és/vagy esőben és szélben, hidegben is használni szeretné a külső területeket.

A Suntech jelenleg világpiac vezető a modern, motorosan működtetett behúzható pergolák, télikert árnyékolók ás napellenzők világában. A cég 1976 óta gyárt árnyékolókat és 2000 óta saját fejlesztésű modern árnyékolók professzionális specialistája. A társaság mindig a vásárlók legnagyobb elégedettségére törekszik, pergoláik nem csak árnyékolók! Többet tudnak mint hasonló vetélytársai, köszönhető az állandó piackutatásoknak, az öt földrész éghajlati változásait figyelembe vett gondos tervezésnek, anyagválasztásoknak. A megoldások extrém körülmények között is jól működnek, még a ponyvás szerkezetek is 114km/h viharos szélig vannak hitelesítve, biztonságosan használhatóak.

A Sunwood kínálatában elérhető Suntech pergola rendszerek különböző formavilágú alumínium vázszerkezeten álló árnyékoló rendszerek, melyek csatlakozhatnak az épülethez, de állhatnak saját lábakon is. A tetején lévő speciális eső és UV álló ponyvarendszert motorikusan lehet nyitni-zárni. Ajánljuk napernyők helyett is: szél és eső álló, vihar esetén könnyen körbezárható és szabályozhatóságával bioklimatikus szabad érzetet biztosít. A pergola alkalmas a szezonálisan megnövekedett vendégforgalom kiszolgálására, megfelelő kialakítása esetén a beltér meghosszabbítása is lehet, annak teljes komfortját nyújtja.  

Az Assist-Trend Kft. stratégiai együttműködés keretében a Sunwood Kft.-vel együttműködve szolgáltatásportfóliójában kínálja partnereinek a Suntech pergolákat. Keresse cégünket pergolával kapcsolatos kérdéseivel a szakerto@assist-trend.hu e-mail címen. 

 

Összefogott az Assist-Trend és a Bábolna Bio

Az összefogás értelmében az Assist-Trend Kft. ezentúl az ügyfeleinek a Bábolna Bio Kártevőirtó Szolgáltató Kft. szolgáltatásait is kínálja.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Madártávlat - Új szakmai sorozat

Szakmai segítség madártávlatból, új nézőpontból Mártonné Máthé Kinga tollából

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Takarítsunk meg a takarítással - Nem mindegy, hogyan koncentrálunk

Mi az a koncentráció és miért jó nekünk, ha ismerjük a fogalmat és tudjuk a gyakorlatban használni

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Műanyag evőeszközök - Közel a vég!

Két éve van az európai éttermeknek átállni a műanyag evőeszközökről és tányérokról újrahasznosítható termékre, de leginkább mosogatásra az EU kormányai által elfogadott korlátozás szabályai szerint.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk