Madártávlat - Új szakmai sorozat

2019-ben új rovatot indítunk hírlevelünkben, Madártávlat címmel. A cím első olvasásra talán meghökkentő lehet. Célunk azonban a turizmus szektor madártávlati,  " big picture"-ként való áttekintése és feltérképezése, annak érdekében hogy lássuk  és láttassuk azt az "egész"-et, melynek mi magunk is alkotó "részei" vagyunk.

madártávlat szép és érdekes látványához szakmai segítséget Mártonné Máthé Kingától  kapunk, aki 30 éves  turisztikai szakmai tapasztalatait, gondolatait is megosztja velünk havonta jelentkező blogszerű rovatában. Az idegenvezetőként, utazási irodai referensként, szállodai recepciósként és turisztikai marketing szakértőként   is dolgozó cikkírónk   igyekszik a száraz statisztika tények mögötti érdekességeket és üzleti összefüggéseket is megvilágítani írásaiban, melyek magyarázatot nyújthatnak számos trendváltozásra, segítségére lehetnek a vállalkozásoknak és akár új üzletfejlesztési lehetőségeket is jelenthetnek számunkra.

Összefogott az Assist-Trend és a Bábolna Bio

Az összefogás értelmében az Assist-Trend Kft. ezentúl az ügyfeleinek a Bábolna Bio Kártevőirtó Szolgáltató Kft. szolgáltatásait is kínálja.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Mínuszban gondoljon a nyárra!

Nem árt időben elkezdeni a nyári szezon tervezését- bővítse használható helyiségei számát pergolával kiegészített terasszal.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Műanyag evőeszközök - Közel a vég!

Két éve van az európai éttermeknek átállni a műanyag evőeszközökről és tányérokról újrahasznosítható termékre, de leginkább mosogatásra az EU kormányai által elfogadott korlátozás szabályai szerint.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Takarítsunk meg a takarítással - Nem mindegy, hogyan koncentrálunk

Mi az a koncentráció és miért jó nekünk, ha ismerjük a fogalmat és tudjuk a gyakorlatban használni

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk