Keresse szakértőinket a Facebookon is!

 

Az Assist-Központ az idei évben a Facebook aktivitását is magasabb szintre emeli, szakértői által publikált tartalmakkal. Október elejei indulással heti rendszerességgel olvashatnak posztokat padozatápolási problémákról és megoldásokról,  személyi higiéniáról,  mosó-, mosogatógép adagolásról, mosási problémákról és megoldásokról, szállodai bekészítéssel kapcsolatos témáról, környezetbarát takarításról, a szakértő housekeepingről, konyhahigiéniáról és még számos más szolgáltatásról, mely témákban híreink, újdonságaink vannak.

Októberben induló szakértői oldalaink:

Regele András - Higiéniai szakértő és szaktanácsadó, szakterülete a takarítástechnológia és a felületkezelési eljárások

András 1988-ban szerezte diplomáját élelmiszer-higiénikusként. Az Assist-Trend csapatát 11 éve erősíti, jelenleg mint területfejlesztési manager. Hosszú évek tapasztalatával felvértezve oktatja partnereinket és értékesítőinket, teszteli a különböző felületeken az Assist-Trend által forgalmazott tisztítószereket, szervezi és kivitelezi a nagyobb volumenű takarítási folyamatokat, keresi és tanulja, és aztán alkalmazza is az új technológiákat. Gyakorlati tapasztalata nagy segítségünkre van a mindennapokban, hiszen nincs olyan takarítási folyamat, amelynek megszervezése problémát okozna számára és nincs olyan elpiszkolódott felület, amelyre ne lenne tisztítási megoldása.  Heti rendszerességű posztjait elsősorban felületápolásra, új technológiák bemutatására építi fel. 

Solymosi Piroska - Higiéniai szakértő és szaktanácsadó, szakterülete a vendéglátás, élelmiszeripar

Piroska 2006-ban végzett okleveles élelmiszermérnökként a Corvinus Egyetemen. Dolgozott  az Auchan csapatában higiénikusként, nemzetközi vegyipari gyártó cégek élelmiszeripari divíziójában értékesítő szaktanácsadóként és élelmiszeripari üzletfejlesztőként. Az Assist-Trend csapatához 2018-ban csatlakozott, azóta  elsősorban szállodák, éttermek konyháinak higiéniájával foglalkozik, szaktanácsot ad, segít a megfelelő konyhahigiénia kialakításában, oktatja is azt,  elvégzi a nagykonyhák számára a 2019-től kötelező konyhai önellenőrzést partnereinknél, de hozzá tartoznak majd a szállodai bekészítő termékek és a szakértő housekeeping tanácsadás posztjai is. 

  

Kovács János - Mosodai szakértő és szaktanácsadó

János 2005-től - az Assist-Trend indulásától - csapatunk tagja, szakértőként elsősorban mosodákkal foglalkozik, mosási tanácsokat ad, segít a textilek tisztítási problémáinak megoldásában, online adagolással kapcsolatos szaktanácsokat ad, online mosási programokat ír, de szakértő a wellnessek problémás felületeinek tisztításában is. Posztjaiban hasznos tanácsokat kaphatunk majd a textilfajták tisztításával kapcsolatosan, a gazdaságos, de hatékony mosásról, bemutatja az online mosodai adagolás előnyeit és tippeket ad majd a fürdők tisztán tartására is. 

Kovácsné Berkes Szilvia - szállodai szakértő és szaktanácsadó

Szilvia 2004. januárjától dolgozik cégcsoportunknál, eleinte területi képviselőként értékesítette a cég háztartási papírtermékeit, később Nyugat-Magyarországi régióvezetőként elsősorban hipermarketekkel és kiskereskedelmi láncokkal tartotta a kapcsolatot. Az Assist-Trend Kft. szakértői csapatához 2019 márciusában csatlakozott, feladata a Nyugat-magyarországi régióban a nagyobb hotelekkel történő kapcsolattartás és szaktanácsadás. Szilvia a hotel egész területén szaktanácsot ad, legyen az adagolórendszerek telepítése, az igényeknek megfelelő töltőanyagok kiválasztása, housekeeping, környezetbarát takarítás, konyhai területek megfelelő tisztítása, évszaknak megfelelő vagy környezettudatos terítés kialakítása. Stratégiai partnereinkkel szoros kapcsolatot tartva friss információkat szolgáltat az újdonságokról, új technológiákról, posztjai is erről szólnak majd. 

Margitai Attila - szállodai szakértő és szaktanácsadó

Attila 2017. végén csatlakozott az Assist-Trend Kft. key account manager csapatához. Korábban 18 évet töltött el a vendéglátásban élelmiszer értékesítési vonalon. Munkája során széleskörű kapcsolatokra tett szert Magyarország legjelentősebb szállodáinál és éttermeinél, ahol elsősorban séfekkel - köztük Michelin csillagos szakemberekkel - tartotta a kapcsolatot. Feladata elsősorban kelet-magyarországi és budapesti hotelekkel és nagyobb éttermekkel való kapcsolattartás. Attila a hotel egész területén szaktanácsot ad, legyen az adagolórendszerek telepítése, az igényeknek megfelelő töltőanyagok kiválasztása, housekeeping, környezetbarát takarítás, konyhai területek megfelelő tisztítása, évszaknak megfelelő vagy környezettudatos terítés kialakítása.  Stratégiai partnereinkkel szoros kapcsolatot tartva friss információkat szolgáltat az újdonságokról, új technológiákról, posztjai is erről szólnak majd. 

Októbertől szakértőink tehát minden héten más tartalommal segítik  az Önök munkáját.

Legyen profi a tisztaságban Ön is!

Kövesse és kedvelje szakértő oldalainkat!

 

Madártávlat - Trendek és következmények a turizmus digitalizációja kapcsán

Szobapincér-robot és chatbot az ügyfélszolgálaton, eltűnő szakmák - tanulékony szoftverek, mikor és milyen mélységben válik vajon a turisztikai szektor is robotizálttá

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

SzÉSzT- Előtérben az új generációk

Az új generációs megoldások és az új generációk kerültek előtérbe az idén, a hetedik alkalommal megrendezett Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozón.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Így ne takarítsunk! - Kárt okozó hibák a takarítás során

Sorozatunkban arról írunk, melyek azok a hibák, amelyeket rendszeresen elkövetünk még a professzionális takarítás során is.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Maximális csillogás báli szezonra! - padozatápolási akció

Ha a rendezvények, bálok, karácsony időszakára csillogó márvány, mészkő, terrakotta felületeket szeretne, olvasson tovább

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Veszélyes anyagok a kozmetikumokban

Mire figyeljünk kozmetikumaink választásakor

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk