Farsangi általános szerviz akció

Kedves Partnerünk!

Az Assist-Trend Kft. szerviz szolgáltatás akciójával segíteni szeretnénk Önnek abban, hogy a forgalmas farsangi időszakot meghibásodás nélkül bonyolíthassa le.

Akciós szerviz szolgáltatásunk keretében egy minimális, - a kiszállás és az átvizsgálás díját tartalmazó -  

13.990 Ft + áfa szolgáltatási díjért egyszeri alkalommal

kollégáink ellenőrzik és átvizsgálják a használatban lévő vegyszeradagolóit (mosogatógép adagoló, mosógép adagoló stb. ) és  ipari mosogatógépeit, (vízkőmentesítés, fúvókatisztítás) javaslatot adnak a cserélendő alkatrészekre.

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, kérjük

március 30-ig jelezze a szerviz@assist-trend.hu e-mail címen

 

Minden és mindenki „okos”, a szálloda, a pincér, az étterem, az asztal és a szoba is…

Milyen technológiai és egyéb újítások szükségesek a jövőben a vendégek elégedettségének növeléséhez? Milyen tényezők határozhatják meg a turizmus jövőjét?

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Országos Ökokonferenciát rendez az Assist-Trend

Első ízben rendezi meg országos Ökokonferenciáját az Assist-Trend Budapesten. A sikeres regionális rendezvények után Magyarország meghatározó higiéniai szolgáltatója kibővített szakmai programmal várja az érdeklődőket az ingyenes, ám regisztrációhoz kötött rendezvényen.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Hogyan ne mosogassunk a géppel?

Habzó mosogatógépek, eltömődött csövek és persze piszkosan maradó edények – a mosogatógépek meghibásodásainak legtöbb jele elkerülhető volna, ha helyesen készítenék elő az eszközöket. Hogyan ne takarítsunk következő részében azt vizsgáljuk meg szervizes kollégáink tapasztalatai alapján, mit nem szabad tenni a mosogatógépekkel.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Fertőtlenítéssel, kézmosással és légtisztítással is érdemes védekezni a vírusok ellen

Nem csak a koronavírussal kapcsolatos aggodalmak, de a tél végi szokásos megbetegedések miatt is érdemes fokozottabban ügyelni a tisztaságra. Leginkább az alapos és gyakori kézmosással, de megfelelő fertőtlenítéssel, a takarítási-mosogatási szabályok betartásával és a levegő tisztításával is védekezhetünk a vírusok terjedése ellen

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk