Rólunk mondják

 

 

 

Megkértük partnereinket, mondják el, miért szeretnek velünk dolgozni, hogyan látják a viszonyunkat, a közös munkát. Arra biztatjuk Önöket, írják meg nekünk véleményüket: ne hallgassák el a rosszat, hiszen a fejlődéshez mindenkinek ki kell javítani saját hibáját, de dicsérjék a jót is, hogy erőt és biztatást kapjunk, hogy lássuk melyik az az út, amin érdemes tovább menni. Véleményüket kérjük juttassák el az info@assist-trend.hu címre.

Kiváló kapcsolat 

Keserű-Dobai Zsuzsanna, a szegedi négycsillagos Hunguest Hotel Forrás szállodavezetője

„A 2011-es kapcsolatfelvétel az Assist-Trenddel még nélkülözött minden személyességet, hiszen a szállodalánc központi szerződése által lett a beszállítónk. A kiváló partneri-szakmai kapcsolat az együttműködésünk során alakult ki. Hiába tartozunk ugyanis egy lánchoz, minden hotelnek megvan a maga speciális gondja.

Nekünk, itt Szegeden a nagyon-nagyon kemény víz. Az Assist-Trend javaslatára kikísérleteztük a nálunk legjobban ható vízkőoldót, amely azóta is tökéletesen működik.

Igyekszünk a lehető legkevesebb vegyszert használni, így alakítottuk ki közösen azt a termékrepertoárt, amely vízkőoldóból, WC-tisztítóból, fel- és lemosásra való általános fertőtlenítőszerből áll. Ezekkel tökéletesen megoldjuk a napi takarítást. Ezeken kívül – vendégeink nagy megelégedésére – használjuk az Assist-Trend piperetermékeit is: a szappant és a tusfürdőt.

Alkalomszerűen bevetjük a zsíroldó hatású bútortisztítójukat is. Ez gyors megoldás a sötét tónusú ajtóinkon rögtön meglátszó ujjnyomok eltüntetésére.”

Az innovációnkat is generálja

Csándli Balázs, a siófoki négycsillagos Hotel Azúr üzemeltetési igazgatója 

„Szállodánk nyitása óta, immár 14 éve állunk kapcsolatban velük. Több piaci szereplő közül választottuk ki őket, ugyanis ár/érték arányban ők adták a legkedvezőbb ajánlatot.

Választásunkat az azóta eltelt idő is igazolta. Mindig kiemelt partnerként kezeltek bennünket. Kapcsolatunk soha nem fáradt meg, és a jövőbe mutat. Még a hetedik évünk sem volt kritikus, ami pedig egy jó házasságban is megesik.

Tetszik az is, hogy minden szakmai kiállításon ott vannak, ugyanakkor házhoz is viszik az újdonságaikat. Jól ismerik a megoldandó feladatainkat, az igényeinket, és személyre szabott ajánlatokkal – beleértve a mindenkori nóvumokat is – „bombáznak” bennünket. Ezzel segítik, mondhatni: generálják az innovációnkat is. Legyen szó bármilyen fejlesztésről: az új papírszalvétától kezdve az aktuális tisztítószeren át egészen a gépberuházásokig.”

Kevesebb ember is elég

Miczán Attila, a mezőkövesdi négycsillagos Hotel Balneo F&B managere

A régi konyhai tisztítószereikkel való elégedetlenség vezette el az Accent szállodalánc tagjait, így a mezőkövesdi Hotel Balneo-t is az Assist-Trendhez. Az általa ajánlott termékekkel végrehajtott fejlesztésekkel nemcsak tökéletes tisztaságot teremtettek a konyhában és az étteremben, hanem még azt is elérték, hogy kevesebb dolgozó szükséges a mosogatáshoz. Az így felszabadult munkaerőt pedig átcsoportosíthatták más feladatokra.

A mosogatógépekre felszerelt automata adagolókkal és a bele való vegyszerekkel hajtották végre ezt a „mutatványt”. Nemcsak a hatóanyagok méricskélésének gondjától szabadultak meg, hanem a korábban oly gyakran szükséges mosogatási utómunkáktól is, amikor például egy rúzsfolt ott maradt a poháron.

Most mindent tökéletesen elmosogatnak a gépek. Nincs az a makacs szennyeződés, amellyel ne tudnának elbánni, legyen az konyhai edény vagy éttermi tányér, evőeszköz, pohár. Csak ki kell venni a gépből, áttörölni, és már kész is, lehet teríteni.

Az meg örömteli ráadás, hogy mivel az automata adagoló optimálissá tette a vegyszerfelhasználást, még pénzt is megtakarítanak általa.

Mindenre van Assist-Trend megoldás

Bajkai-Szépvölgyi Petra, a fehérvárcsurgói Károlyi-Kastély Hotel & Restaurant housekeeping vezetője

„Amikor három és fél éve a kastélyba kerültem, már az Assist-Trend termékeit használták. Azonnal feltűnt, milyen kellemesek az illatok. Nem érzékelhető az erős vegyszerszag, amikor benyitok egy frissen takarított helyiségbe.

Azt is hamar megtanultam értékelni, hogy mindenre van megoldásuk. Egy ilyen patinás kastélyban a márványtól kezdve a különleges intarziás parkettáig sokféle régi burkolat van, és mindegyik ápolására megtaláltuk a legmegfelelőbb szereket.

Nagyra értékelem a termékek és a tisztítókendők „színkódját” is. Praktikus és biztonságot ad, megkönnyíti a szobalányok munkáját. Nem fordulhat elő olyan hiba, hogy ugyanazzal a törlővel nyúljon a csaptelephez, amellyel mondjuk korábban a vécédeszkát takarította.

Az Assist-Trend területi képviselője kiváló együttműködő partner, amely az én munkámat is jelentősen megkönnyíti. A szoros kapcsolatot az is mutatja, hogy velünk tesztelték a webáruházukat is, amelyet azóta már élesben is használunk.

A konyhánkban szintén az Assist-Trend tisztítószereit alkalmazzuk. Az internetes távfelügyeletes mosogatógép-adagolók tesztelésébe is bevontak bennünket. Bámulatos technológia! Nagy öröm számunkra, hogy a tesztidőszak végén, nálunk maradhat a berendezés.”

 

 

 

Level up together

A 2018-as év Assist-Trend szemmel

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Takarítsunk meg a takarítással - Mivel takarítsunk?

A tisztítás alapja, avagy hogyan hat a kémhatás?

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Legyen kész terve! Januártól önellenőrzés!

Januártól minden élelmiszer-vállalkozásnak kötelező önellenőrzést tartania a Földművelésügyi Minisztérium 28/2017.(V.30.) rendelete alapján

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk