Online „okos” vegyszeradagolás – maximális mosási eredmény

Az élet szinte minden területén naponta jelennek meg okos megoldások, melyek megkönnyítik, meggyorsítják a folyamatokat és biztosítják a könnyebb ellenőrizhetőséget. A technológiai fejlődés ma már a konyhai és mosodai vegyszeradagolás területén is lehetővé teszi, hogy több információval rendelkezzünk a berendezések működéséről, a felhasznált vegyszerek mennyiségéről. 
A mosodák és nagykonyhai mosogatógépek vegyszeradagolóinak internetre csatlakoztatásával lehetővé válik a berendezések működésének távolról történő, online nyomon követése, ellenőrzése. Az Assist-Trend Kft. szakemberei által beüzemelésre kerülő rendszer lényege, hogy a vegyszeradagoló berendezéseket egy megfelelő eszköz segítségével az internetre csatlakoztatják, mely folyamatosan naplózza a csatlakoztatott eszközök működését, teljesítményét, vegyszer áteresztő képességét. A működés így távolról, webes felületen keresztül, akár okostelefonról is nyomon követhető. A folyamatos online kapcsolat során kinyert és rögzített adatokból teljes képet kaphat az üzemeltető a működéssel kapcsolatos fontos adatokról, költségekről, illetve előzetesen figyelmeztet az esetlegesen bekövetkező meghibásodásokról is a normál működéstől eltérő paraméterekből következően. 
Minden programlefutás adatai felhőben tárolódnak, melyek bármikor elérhetők, letölthetők. Az üzemeltető az alábbi információkhoz juthat általa: 

  • napi folyamatok, gépindítások, programok lefutása,

  • melyik programot hányszor indították, ezáltal tervezhető a mosoda élete, láthatóvá válik, hány kilogramm vasalós, hány kilogramm hajtogatós textíliát mostak, ezzel a munkaerő szükséglet is jobban tervezhető,

  • valamint különböző időszakokra bontva is lekérhető, hány kilogramm textíliát mostak, milyen vegyszer átlagárral. 

 

A rendszer segítségével nemcsak pontos képet kaphat az üzemeltető a mosási, mosogatási költségekről, vegyszer felhasználásról, hanem a figyelmeztetések segítenek megelőzni a meghibásodásból eredő kényszerleállást. A rendszer minden hibáról fény- és hangjelzést is ad a helyszínen, valamint e-mail-t küld az előzetesen beállított e-mail címekre a hiba rövid leírásával. Az átfolyás-mérős rendszer milliliter pontosan meg tudja adni a felhasznált vegyszer mennyiségét, így ha például indokolatlanul lecsökken a vegyszerfelhasználás az adott programfutáshoz képest, következtetni lehet a tömlő elöregedésére, cseréjének szükségességére. Azt is képes jelezni, ha kifogyott a vegyszer, vagy nincs elegendő víznyomás a rendszerben, melyek a mosási eredményt alapjaiban befolyásolják. A rendszernek köszönhetően tervezhetőbbé válik a szerviz, lényegesen lecsökken a kényszerű üzemszünet esélye. 

Az online követhető vegyszeradagolással kapcsolatban további információkért vegye fel a kapcsolatot az Assist-Trend Kft. szakembereivel az info@assist-trend.hu e-mail címen. 

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk