Öko-megoldások

 

 

Közös, zöld logó alá gyűjti az Assist-Trend Kft. a kínálatából azokat termékeket és szolgáltatásokat, amelyek nem csak a környezetvédelmi szempontok figyelembe vételével készültek, de minőségük, hatékonyságuk alapján is nyugodtan tudjuk ezek választását ajánlani partnereinknek.

A Duni Ecoecho, a Piszke Dobozos termékek, a Bulkysoft papírjai, a GFL szállodai bekészítő termékei, Sutter Zero tisztítószerei, valamint az Aeramax légtisztító berendezések, a Labornum Kft. víztisztítói, szolgáltatásként pedig a gyémántkorongos padozatápolás viseli majd első körben az Assist-Trend zöld logóját.

A zöld színű logóban az Assist-Trend jellegzetes íves formáját egy levél váltja fel, ezzel is jelezve, hogy környezettudatos termékekről, szolgáltatásokról van szó.

A Duni ecoecho termékcsaládja olyan magas minőségű eldobható tányérokat, poharakat, szívószálat, szalvétákat kínál, amelyek nem csak újrahasznosíthatók, de komposztálhatók is.

  

A Sutter Zero termékcsalád tagjai kizárólag természetes anyagokból készülnek, nem tartalmaznak allergéneket és veszélyes anyagokat, így nem irritálják a bőrt, ám a napi takarítás során mégis épp annyira hatékonyak, mint bármely más tisztítószer.

 

A Piszke Dobozos termékei – talán mondani sem kell – a műanyagmentességben jelentenek innovációt, de azzal, hogy egy tekercsen több papírt tartalmaznak, jóval kisebb környezeti terhelést is hordoznak magukban.

                       

Az GFL szállodai bekészítő termékei kizárólag természetes növényi alapanyagokból készültek, dermatológiailag teszteltek, antiallergének és csak újrahasznosított és újrahasznosítható csomagolóanyagokba kerülnek.

        

A Aeramax légtisztító segítségével nem csak a baktériumoktól és kórokozóktól lehet megszabadulni, de a levegőben szálló por nagy részétől is, így a takarítás is költségkímélőbb lehet.

  

Hasonló módon lehet megtakarítást elérni a Labornum Kft. vízlágyító segítségével, hiszen a megfelelően lágyított víz használatával kevesebb tisztítószer kell a takarításhoz, mosószer a mosáshoz, elkerülhető a vízkövesedés is – mind a takarítandó felületeken, mind pedig a berendezésekben.

           

Az Assist-Trend első zöld szolgáltatása a gyémántkorongos padozattisztítás pedig környezetbarát,  elsősorban csak vizet használó tisztítási eljárás, amellyel költség- és időkímélő módon újítható meg és tisztítható a márvány, mészkő, terrazzo, beton, műgyanta és ipari PVC padlók felülete.

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk