Fókuszban a műemléktakarítás - A Máriapócsi Kegytemplom nagytakarítása

 

A Nyíregyházi Egyházmegyével kötött  megállapodás alapján az Assist-Trend Kft. végzi a Máriapócsi Kegytemplom teljeskörű nagytakarítását. A folyamat során kívül belül megtisztítjuk a templom ablakait, portalanítjuk a belső felületeket. A hely méretei miatt a tisztítási folyamatba alpinista szakértő személyzet bevonása is szükséges. A fenti munkálatokon kívül kitisztítjuk a kétszáz vendégszék kárpitját, és elvégezzük a templomban található négy, nagyméretű szőnyeg samponozását is.

Az egyházi- és műemléképületek különleges felületeinek megóvása komoly kihívást jelent, tisztításukhoz, takarításukhoz nagy körültekintésre és szakértelemre van szükség. Az Assist-Trend az elmúlt években jelentős tapasztalatot és referenciát szerzett a műemlék-jellegű épületek tisztításában, 2011-ben az Esztergomi Főszékesegyház és Bazilika épületének, 2014-ben a Ciszterci Apátság Zirc Apátsági Bazilika, valamint a Római Katolikus Plébánia Zirc Kistemplom épületének nagytakarítása során.

Az Assist-Trend az egyházi- és műemléképületek tisztítását és takarítását minden esetben előzetes felméréssel kezdi, feltérképezi az épületben fellelhető anyagokat, burkolatokat, az épületben és a felületeken korábban elvégzett munkákat, felhasznált szereket. A takarítást próbamunka előzi meg, ennek során szakértőink megvizsgálják a különféle felületek, hatóanyagok és eljárások reakcióit. Az előtanulmányoknak megfelelően, a felületek ismeretében kizárólag olyan tisztítási technológiára adnak javaslatot, amely a felület lehető legmagasabb fokú tisztaságát és szépségét eredményezi úgy, hogy nem károsítja a műemlék felületeket.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Nyíregyházi Egyházmegye az Assist-Trendet választotta a kegytemplom nagytakarítására - hangsúlyozta Regele András, a társaság higiéniai szaktanácsadója. A templomok takarítása nagy szaktudást igénylő, bonyolult és időigényes feladat, amelyre kevés cég vállalkozik Magyarországon. Regele András szerint azonban az Assist-Trend számára kihívást jelent a megbízás, amelyet - reményeik szerint - még több hasonló követhet a közei jövőben.

Adókönnyítéssel gyorsítana a HoReCa szektor

A VI. Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozó fókuszában a növekedés fenntartása és a digitális technológiák állnak

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Takarítsunk meg a takarítással - A felületek törődést igényelnek

Fából készült melegburkolatok fajtái és helyes tisztításuk módja

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Ismerje meg a Higiénia jövőjét- Cleaning Show 2018.10.05-06.

Cleaning Show 2018.10.05-06. Hungexpo B pavilon

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk