Assist-Trend Budapest Kft.

 

A budapesti székhelyű, 100% magyar tulajdonban lévő Assist-Trend Budapest Kft. Budapest és vonzáskörzetének egyik meghatározó higiéniai szolgáltatója. Az Assist-Trend Kft. márkaképviseleteként 2004 óta működik.


Az Assist-Trend Budapest Kft. küldetése: termékek és szolgáltatások segítségével teljes körű higiéniai megoldások nyújtása, az asztal-, mosdó-, konyha-, mosoda- és épülethigiénia területén.
Napjainkra olyan termékkínálatot alakítottunk ki, mely lefedi a legtöbb termelő- és szolgáltató szervezet általános higiéniai igényeit. A papírtermékeken, a professzionális konyha- és mosdóhigiéniai termékeken kívül az általános takarító- és tisztítószerek, kéz- és konyhahigiéniai adagolószerkezetek, valamint takarítóeszközök képezik kínálatunkat.

A termékértékesítés mellett kiemelten fontosnak tartjuk az elvárásoknak megfelelő, minőségi szolgáltatások nyújtását partnereink számára, ennek érdekében személyre szabott szaktanácsadással segítünk a megfelelő higiéniai megoldás kiválasztásában és megrendelt termékeiket rövid határidővel szállítjuk.

Cégünk az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási szabvány szerint működik, mely kiterjed a papír- és vegyi termékek, takarító eszközök és rendszerek forgalmazására; a higiéniai szolgáltatások nyújtására, valamint a raktározási és logisztikai folyamatokra. Célunk a maximális vevőelégedettség elérése, valamint vevőinkkel a korrekt, jó kapcsolat kialakítása és hosszú távú fenntartása.

Partnereink hatékony és professzionális kiszolgálására

    -1000 m2-es raktárkapacitás,

    -5 saját kiszállító autó,

    -5 felkészült higiéniai szaktanácsadó,

    -és 1 szerviz technikus áll rendelkezésre.

Termékkínálat:

    -konyhahigiénia

    -asztalhigiénia

    -mosdó- és textilhigiénia

    -épülethigiénia

 

Elérhetőségek:

Assist-Trend Budapest Kft.

1097 Budapest, Táblás utca 39.
E-mail:     budapest@assist-trend.hu
Telefon:  +36 1 433 2387
Fax:         +36 1 433 2388

Nyitva tartás:
hétfő-péntek: 8:00-16:00
szombat-vasárnap: zárva

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk