KIKELET PROJEKT

 

KIKELET PROJEKT

 

ASSIST-TREND MEGOLDÁSI JAVASLATOK

A COVID-19 KÉZIKÖNYVBEN TALÁLHATÓ AJÁNLÁSOK GYAKORLATI ALKALMAZÁSÁHOZ

 

A Magyar Turisztikai Ügynökség által ajánlásként kiadott szálláshelyek és vendéglátó ipari egységek számára készült COVID-19 KÉZIKÖNYV egy részletes és a vírus terjedését megakadályozni célzó ajánlás csomag. Az ajánlások betartásához szükséges, hogy a szálláshelyek és a vendéglátó ipari egységek megbízható higiéniai tudással és tapasztalattal rendelkezzenek. Ez kevés helyen adott, ezért javasoljuk, hogy a járványügyi helyzet megfékezésére és megállítására, valamint a higiéniai biztonság transzparens fenntartására higiéniai szakértőket vonjanak be a mindennapi munka megtervezésébe és végrehajtásába.

Az Assist-Trend Kft. a magyarországi HORECA szegmens kiemelt higiéniai szolgáltatójaként országos szinten rendelkezik a megfelelő szakmai háttérrel.

Felkészült csapatával, szolgáltatásaival biztosítani tudja a szállodák és az éttermek számára a higiéniai biztonság megteremtéséhez szükséges feltételeket:

  • Takarítási megoldások, melyek tehermentesítik a jelen helyzetben leterhelt személyzetet a speciális tisztítás technológia megvalósítása alól.

  • Önellenőrzés. A fertőtlenítést követően mérések nélkül egzakt módon nem tudjuk ellenőrizni a felületen a vírusszámot. Gyorstesztek (pl. ATP mérés) segítségével arról kaphatunk információt, hogy milyen alaposan és mennyire hatékonyan végeztük el a tisztítást és fertőtlenítést, a szálloda egész területén.

  • Takarítási audit, segít betartani és betartatni a szigorú higiéniai előírásokat, melyeket folyamatosan dokumentálva rögzíteni lehet, javító tevékenységek beiktatásával.

  • Professzionális szakértők által végzett oktatás, mely részletesen kitér a Koronavírus elleni hatékony küzdelem részleteire.
  • Mosási hatékonyság felülvizsgálata, különös tekintettel a vírusölő paraméterekre.
  • Teljes körű, hatékony tisztító és fertőtlenítő termékcsomag, az adott házra speciálisan elkészített takarítási utasítással.

  • Speciális termékek kínálata.

A különböző területek helyszíni felmérése után személyre szabott ajánlatot készítünk, mely tartalmazza a szükséges vegyszereket, azok munkaoldat koncentrációját, valamint a hely specifikumainak megfelelő tisztítástechnológiai eljárásokat is.

A COVID-19 KÉZIKÖNYV javaslatainak megfelelően, az Ön étterme/szállodája sajátosságaira szabjuk a termékválasztékot, és a higiéniai eljárásokat.

 

 

 

 

MSZÉSZ TAGOK SZÁMÁRA

Június 30-ig jelentkező MSZÉSZ tagok számára térítésmentesen ajánljuk fel a higiéniai előírásoknak az adott egységre szabott, helyszíni alkalmazástechnológiai konzultációját.

 

Keresse az Assist-Trend Központ, vagy az Assist-Trend Márkakereskedők kollégáit, higiéniai szakértőit elérhetőségeiken, vagy írjon e-mailt a

szakerto@assist-trend.hu e-mail címre.

Elérhetőségeink

 

 

 

 

 

Assist-Trend-HoReCa Újranyitás

A Kikelet projekt az Assist-Trend kezdeményezése, a turisztikai szektor szállodáinak és éttermeinek szakmai támogatására

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk