Carrara

 

A Carrara család, amely Olaszország egyik legrégebbi papírgyártó családja, 1873 óta van jelen a papíriparban. A Carrara cég 100%-os tulajdonrészben a Carrara családé, mely mára a tissue papír piac egyik vezető gyártója és feldolgozója.

A cég éves szinten kb. 240 ezer tonna tissue papír gyártására képes, ezáltal Európa hatodik legnagyobb gyártója lett az elmúlt években. A cég teljes papírgyártása Olaszországon belül kap helyet, ezáltal az országon belül a második legnagyobb  tissue papírgyártó. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Cartiere Carrara által gyártott termékeket több mint 40 országba exportálják, mind a közületi mind a lakossági piacokon. 

Az általuk előállított tissue papírból toalett papírt, törlőpapírt, kéztörlőt, papírzsebkendőt és szalvétákat gyártanak. A 2010-ben történt akvizíció óta az új telephelyükön Grossetto-ban Olaszországban nagy választékban asztalterítőt, szalvétát és evőeszköz tartó papírtokokat gyártanak.

A vállalatnak kb. 500 dolgozója van 9 telephelyen, amelyek mind Olaszországon belül helyezkednek el.

Főbb termékcsaládok:

 

 

A közületi és lakossági piacokra szánt törlőpapírok, kéztörlők, V és C hajtogatott kéztörlők, toalett papírok, orvosi lepedők, szalvéták, asztalterítők, bankett tekercsek, evőeszköztartó papírtokok, kozmetikai kendők, papírzsebkendők és adagolók.

A termékek ECOLABEL minősítést kaptak, ezáltal is bizonyítva a cég elkötelezettségét a környezetvédelem iránt.

 

 

 

 

A közületi és lakossági piacokra szánt törlőpapírok, kéztörlők, V és C hajtogatott kéztörlők, toalett papírok, orvosi lepedők, szalvéták, kozmetikai kendők és adagolók. A termékek ECOLABEL minősítést kaptak, ezáltal is bizonyítva a cég elkötelezettségét a környezetvédelem iránt.

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk