Assist-Trend-HoReCa Újranyítás

 

 

AZ ASSIST-TREND CÉGCSOPORT KEZDEMÉNYEZI, HOGY A TURISZTIKAI SZEKTOR SZÁLLODÁINAK ÉS ÉTTERMEINEK KIEMELT HIGIÉNIAI TÁMOGATÓ PARTNERE LEGYEN

 

Az Assist-Trend erős szakmai háttérrel ( szakértők, szolgáltatás specialisták) ellátási láncként (hazai termékek, szolgáltatások, képzések, monitoring) országos lefedettséggel rendelkezik és kész a turisztikai szektor cégeinek újranyitását aktívan támogatni. 

Háttér információ: A COVID-19 kézikönyv - illetve frissített változata tartalmazza a szükséges higiéniai ajánlásokat a turizmus szektor cégeinek az újranyitásához. A kiadvány hiánypótló, vizuális és hasznos! A kézikönyv fegyelmezett, szigorú betartására hívja fel a figyelmet!

Az újranyitáshoz a higiéniai előírások betartásának rutinszerűen és kontrolláltan kell történnie. Tudjuk, hogy van,  ahol ezt nem tudják, vagy nehezen tudják önerőből kivitelezni. A "higiéniai megfeleltetést" (helyi kidolgozás- felkészülés- kivitelezés) rövid időn belül el kell kezdeni. 

KONCEPCIÓ/MEGOLDÁS

1. Az Assist-Trend cégcsoport felkészült a részletekbe menően kidolgozott Covid-19 kézikönyv ajánlások gyakorlatban történő alkalmazásának bevezetésére. 

2. A nehezen és/vagy nem alkalmazható szempontok, felmerülő nehézségek figyelembevételével készen áll az előírások gyakorlati alkalmazásának kidolgozására, partnerre szabására. 

3. A koncepció fontos része a személyzet betanítása és motiválása, hiszen az eddig nem/ vagy részben ismert előírások betartása a személyzet részéről is gondolkodás- és szokásváltoztatást igényel, amit hiába írunk elő a számunkra, a "jó rutin" csak alkalmazás közben alakul ki. 

4. A teljeskörűséget cégünk termék-szolgáltatás-.képzés-monitoring rendszerben tudja biztosítani és kész lefedni a teljes folyamatot. 

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Több nagy szállodával és étteremmel együttműködve elindítjuk a "KIKELET projektet", azaz a higiéniai előírások gyakorlati alkalmazásának közös kidolgozását és kivitelezését. 

A közös stratégiai együttműködés célja, hogy az országos kampányunkkal "védőernyőként" tudjuk támogatni a turisztikai szektort. 

A KIKELET PROJEKT

Tartalom/Látásmód

A cégcsoport országosan és határon túl 7+7 márkakereskedésével a higiéniai termékek, szolgáltatások és az oktatás terén teljeskörű szakértői hátteret tud biztosítani a higiéniai biztonság megteremtéséhez és fenntartásához. A biztonság mindannyiunknak fontos és a vendégeink első számú választási szempontja is ez lesz! Gondolkozzunk  és lássunk a "vendég szemével"! Azt kell látnia és éreznie, hogy nálunk a higiéniai feltételek, előírások betartására és a biztonságérzet megteremtésére maximálisan odafigyelünk! Mert bizony, erről ha akaratlanul is, de pontról-pontra meg akar bizonyosodni és oda fog visszatérni, ahol megkapta a "minden rendben volt" érzést!

Ezért a higiéniai előírásoknak való helyi megfeleltetést és a protokollok szigorú, fegyelmezett és rutinszerű betartását/betartatását ki kell dolgozni. 

Ezen felül a gyakorlati alkalmazás kontrollját is ki kell alakítani, hiszen a biztonság transzparens fenntartása komoly feladatot jelent. erre senki nincs készen- valójában olyan kritérium, aminek teljesülése kiemelten fontos, ugyanakkor magától nem valósul meg. Ez egy kötelezően elvégzendő sziszifuszi feladat, melyet rendszeresen és jól kell elvégezni. 

Ezért fontosnak tartjuk, hogy elvégezzük ezen feladatokra való felkészítést és kivitelezést. Erre teljeskörű rálátásunk van, értjük az egész folyamatot és kellő tapasztalattal rendelkezünk. 

Mindamellett cégcsoportunk másik stratégiai partnere a Magyar termék Nonprofit Kft. a " Vedd a hazait! " és " Védd a hazait!" kampánnyal erősíti a hazai termékek és szolgáltatások választásának fontosságát és közösen igyekszünk a turisztikai szektort több módon is támogatni. 

 

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk