RÓLUNK

Miért mi?

Célunk, hogy teljes körű kiszolgálást nyújtsunk a higiénia területén, melynek érdekében termékeinkhez kapcsolódó szolgáltatásokat is biztosítunk. 

Partnereink kiszolgálásában több több mint 70 jól képzett szaktanácsadó dolgozik rendszerünkben.

Számunkra fontos, hogy partnereink kiszolgálása és elégedettsége maximális legyen, ennek figyelembevételével alaktítjuk, bővítjük választékunkat, fejlesztjük szolgáltatásainkat. 

Szervízhálózat

 

Az egész országra kiterjedő szervízhálózatunk révén rövid határidővel vállaljuk konyhai és mosodai adagolórendszerek telepítését, karbantartását, padozatápolási munkák végzését, igény esetén időszakos nagytakarítások lebonyolítását.

szolgaltatas

Szakmai        együttműködések

Nem csak mondjuk, teszünk is azért, hogy a számunkra kiemelten fontos partnereink igényeit jobban megismerjük. Több szakmai szervezettel is együttműködünk és a Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozó rendezvénysorozat elindításában és megszervezésében is jelentős szerepünk van. 

szolgaltatas

Minőségbiztosítás

 

Cégünk az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási szabvány szerint működik, mely kiterjed a papír- és vegyi termékek, takarító eszközök és rendszerek forgalmazására, higiéniai  és padozatápolási szolgáltatások nyújtására, valamint a raktározási és logisztikai folyamatokra. 

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk